Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Σκοποί του Συλλόγου

Σκοποί του Συλλόγου είναι:

α) Η έρευνα, η μελέτη και η ενημέρωση των μελών του, σχετικά με τα ειδικά προβλήματα της ιατρικής φροντίδας τους και περίθαλψης, σε επίπεδο τόσο προληπτικής όσο και θεραπευτικής ιατρικής.

β) Η από κοινού διεκδίκηση και εξασφάλιση όλων των απαραίτητων μέσων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών του και την επίλυση των ειδικών προβλημάτων τους, όπως π.χ. η ασφαλιστική κάλυψη, η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, η κοινωνική προστασία, η άμεση και επίσημη εκπροσώπηση των μελών του σε όλους τους αρμόδιους φορείς, δημόσιες υπηρεσίες κ.λ.π. με άμεσο στόχο την ψυχική και σωματική τους υγεία.
Παγκόσμια Hμέρα Άσθματος (4/5/2004) ΔHMOΣ NEAΠOΛEΩΣ
γ) Η αλληλεγγύη, η υποστήριξη και η προστασία των μελών του Συλλόγου, με κάθε νόμιμο τρόπο, από την κάθε είδους απόπειρα εκμετάλευσης από τρίτους, του ειδικού προβλήματος υγείας (χρόνια αλλεργία) που αντιμετωπίζουν.

Οι σκοποί του Συλλόγου θα επιδιωχθεί να πραγματοποιηθούν με κάθε νόμιμο μέσο. Ενδεικτικά αναφέρονται: διαλέξεις, συνεντεύξεις, συζητήσεις, ενημερωτικές καμπάνιες, προβολές ταινιών, εκδρομές, δημοσιεύσεις, έκδοση και κυκλοφορία εφημερίδας περιοδικών ή άλλων βραβείων και εντύπων, προκηρύξεις διαγωνισμών και βραβείων, η δημιουργία βιβλιοθήκης, συμμετοχή στις εκδηλώσεις άλλων ομοειδών φορέων της περιοχής, ισότιμη συνεργασία με άλλους συλλόγους που επιδιώκουν παρεμφερείς σκοπούς, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου